Funny SMS's

1. Daca un picior de-al tau ar fi Pastele iar altul Craciunul,pot sa te vizitez intre sarbatori?

2.La ora asta 8700 de oameni se gandesc la sex, 3400 au facut-o deja, 2400 urmeaza sa o faca, numai unul sta si se holbeaza la telefonul mobil.:)

3.Sunt un virus sexual al mobilelor,am patruns in tastele telefonului tau si chiar acum fac sex cu buricul degetului tau,iar tie iti place pt ca zambesti

4.Cele 4 minuni ale femeii:se uda fara sa intre in apa,sangereaza fara sa se taie,dau lapte fara sa pasca,si vorbesc fara sa fie intrebate

5.Aseara te-am cautat...am vrut sa ma incalzesti,sa te simt aproape de pielea mea,unde ai fost...pijama afurisita?

6.Sex is evil,sex is a sin,sins are forgiven so let's begin!

7.Vroiam doar sa stii cat de mult inseamna prietenia noastra pt mine:Daca am fi pe un vapor care se scufunda si cu o sg.vesta de salvare...Mi-ar fi f dor de tine!

8.Sex is like math:add the bed,substract the clothes,divide the legs,multiply the orgasm!

9.Sexul e ca ninsoarea:niciodata nu stii cat o sa dureze si la cati cm o sa ajunga

10.Te-am zarit,te-am aruncat in pat,am venit peste tine,te-am patruns,te-am incalzit,..nu te speria..sunt eu..gripa ta!

11.Pt un sarut tasteaza 1,pt o imbratisare tasteaza 2,pt o noapte de neuitat tasteaza 3,iar pt toate astea...tasteaza numarul meu.

12.Roses are red,violets are blue,I am beautiful,but...what happened to YOU?!

13.Don't be sad...don't feel blue...Frankenstein was ugly too!

14.Sex is like: Nokia-connecting people,Nike-just do it!,Pepsi-ask for more,Samsung-everyone is invited,and like YOU- too good to be true!

15.Tanjesc dupa momentul cand vei fii langa mine,cand ma vei incalzi,cand ma vei face sa tresar sub atingerile tale,cand vom fii ca unul...imi lipsesti...pijamaua mea draga!

16.Politia cauta persoana inteligenta,sexy,cu simtul umorului.Tu esti in siguranta dar eu unde sa ma ascund?

17.Sunt un ucigas,ucid oameni pe bani.Dar pt ca esti prietenul meu,te ucid pe gratis.

18.Am incredere in tine pt ca esti prietena mea,dar de ce ma vb pe la spate?De ce nu-mi spui in fata?De ce spui tuturor....cat de draguta sunt?De ce?!

19.Dupa ce primesti acest msj trebuie sa-l trimiti cuiva pe care-l iubesti,unuia pa care-l urasti,unuia pe care-l placi si unuia cu care vrei sa te culci.Acum intreaba-te de ce ti l-am trimis eu:)

20.Ma uit la Luna...Luna e superba!Ma uit la tine si...si...mai bine ma uit din nou la Luna!

21.If you've noticed this notice,you'll notice that this notice is not worth noticing so you'll notice not to notice this notice again.

22. Ai venit la mine intr-o noapte calduroasa de
vara,te-ai lipit de mine si ai inceput sa sugi,o
placere dururoasa dar te-am omorat tantar nenorocit.1. Tu de vei iubi pe altul ..eu nu pot sa te opresc dar te rog sa iti fie mila de cuvantul TE IUBESC!

2. Imi cade o lacrima din ochi si nu stiu ce e cu mine ..dar un singur lucru insa stiu mi-e tare dor de tine...1. Cand un strop de ploaie va atinge gura ta, sa stii ca ii o sarutare trimisa din partea mea.

2. Nici o floare nu infloreste pana nu este udata, nici o fata nu iubeste pana nu e sarutata.

3. O scoica de aur e inima mea; perla iubiri se afla in ea, daca scoica se sparge de stancile reci perla iubirii ramane pe veci.1 . Doresc nebuneste sa te vad,sa-ti ating cu buzele formele de sus pana jos,sa-ti simt lichidul in gura...te apreciez,te vreau pentru
totdeauna...Coca-Cola.

2. Daca pastrezi acest mesaj,te vei gandi la
mine,daca il vei ignora,ma iubesti,daca raspunzi ma doresti si daca nu raspunzi,nu poti sa traiesti fara mine!