www.BeatMort.ro - [ La facultate... ] added : 23.01.2007

Ardeleanu' , moldovenii si rusii

 

 

 

    


     Ma numesc Adrian sunt din Oradea si am terminat Facultatea de Biologie- Al. I. Cuza- Iasi(acolo unde a intarcat mutu iapa). Cele mai frumoase  distractii la care am fost erau acele unde bautura curgea ca apa pe raul Bahlui si romanasii nostrii aveau chef de distracie. Asa se face ca in fiecare an dupa vacanta de iarna, cand studentu' nostru avea ce bea si manca,trageam cate un chef de se lasa cu scandal iar politia era abonata la noi cu amenzi dupa care mai trageau si ei o dusca ca de ,au obosit si sunt si ei oameni. In anu' trei dupa vacanta de iarna, am ajuns si eu in camin dupa un drum lung cu trenul .Colegi deja chefli asteptandu-ma cu mancare si vin, jubilau de bucurie pt ca le-a venit palinca de bihor (54grade)de la mama ei de acasa.

      S-a lasat cu chef mare. Mai incolo cu cateva camere niste moldoveni de peste Prut (racheti de ai nostrii)au mirosit ca e rost de baut si incercau sa se bage cu noi in seama. Nu i-a intrebat nimeni de sanatate asa ca au facut si ei  un chef cum au putut. Noi am terminat palinca si ca sa nu stam pe uscat un coleg a adus o tescovina gretoasa cu gust acru ,tulbure pe care nu o puteai inghiti.

      Am tras cateva guri fiecare dar cum eram deja plini de alcool si mancare am in ceput sa boram peretii coridorului, pacat de palinca mea. In momentu al rusii cand ne-au vazut nu au rezistat si au inceput sa decarteze (de pofta)si ei acompaniindu-ne. La perter a inceput razia. Nu eram singurii nazdravani din camin, dar macar am avut bunul simt sa fim oameni civilizati (cat am putut). Portarul om de treaba, mana in mana cu noi la baut, ne-a dat de stire asa ca toti am intrat in camera cuminti, am stins lumina si ne prefaceam ca dormeam. La fel si rusii. Politia a ajuns la etajul nostru, si cand vazut "opera de arta" au inceput sa scoata si ei niste sunete ciudate, ziceai ca borau carabusi, injurand de mama focului.
E, asta este, student sa nu fi.

De la Oradea un servus cald

 

 Text by :  m. adrian

Facultate: am terminat acu' 2 ani

Oras: Iasi
Anul: