www.BeatMort.ro - [ La facultate... ] added : 10.01.2007

Sambata...

 

 

 

    

     Si te intalnesti cu tovarasii intr-o sambata seara intr-un oras .. gen
Cluj.. sau Zalau.. dar ce atata harababura cu cluburile astea de muzica house..?..toata lumea "zap.zap.zap.zap" pana te strici de cap.. cand de fapt adevarata distractie e intr-un bar cu muzica romaneasca.. Phoenix, Pasarea Colibri, Iris, Vama Veche.. si cate si mai cate.. sari pe scena cu ei si strigi cat te tin plamanii.. apoi mai iei o gura de bere Ciuc.. sau ceva mai ieftin si iar canti..

     Bineinteles, exista si tequila ieftina.. 15 mii shot-ul, care nu e mult deloc, daca tii cont de faptul ca cu 100 de mii te imbeti bine de tot.."telemuloc" ca sa folosesc vorba lu' Spanacu. Partea buna e ca te simti asa de bine ca nici macar nu iti trece prin gand
sa mai agati o gagica. O sa fie ele alta data, dar nu acuma..Seara asta e a ta si a prietenilor tai si se termina acolo.. pe la vreo 5-6 dimineata cand chelnerii obositi si somnorosi striga sa parasim localul ca ora de inchidere a fost acum o juma'   de ora. Iesim afara, mai mancam cate o punga de pufuleti daca e deschis la chioscul ala de vizavi si apoi ne indreptam catre casa.Ajungi in casa, arunci cheile pe cuier si te intrepti spre camera.

    Te desbraci cu rapiditate si hop in pat.. Se invarte si patul putin, dar ce mai conteaza? Strangi din dinti pentru ca ti-e prea lene sa mergi la baie ca sa "decartezi" si pe langa asta.. ai dat prea multi bani pe bautura care ai baut-o mai devreme ca sa nu o savurezi pe deplin.
Vine duminica.. se face vro 3-4 dupa-masa si tu abia te trezesti. Stai acolo.. vreo 10 minute si te gandesti "Cum dracu am ajuns acasa?" si " Oare am facut ceva prostii aseara?" . Nu e nimic. Daca nu ai facut.. e bine.. daca ai facut.. iar e bine .. ce naiba sa fac? Capul te doare putin dar nu-i bai.. un algocalmin.. o plimbare.. si totul e bine.. Vine luni.. cine stie.. poate iar e chef.. Acuma om vedea.. bani sa fie..

 

 

 Text by :  Bacaloglu

Facultate: *

Oras: *
Anul: 2