www.BeatMort.ro - [ La facultate... ] added : 09.02.2007

Solutii extreme

 

 

 

    

      Asta e una din putinele clipe in care sunt lucid. Bani de bere nu mai sunt, borcanele cu gem le-am pus demult la fermentat (bun rachiul :D), iar la tigari nici nu vreau sa ma gandesc. Abonamentele mi-au expirat, datoria de la chioscul de ziare a crescut, “putzele” umbla din ce in ce mai dezbracate in luna februarie(la naiba cu incalzirea globala), si cum belele vin in grup, mai e si sesiune… Suna cunoscut, nu?
      Sunt intr-o stare de agitatie permanenta de parca as fi un Terminator in calduri. De invatat nu pot, cu toate ca maine am examen.
      Deschid mess-ul, trec in agenda repertoriul tuturor prietenilor mei (Gutza, Nightwish, Parazitii, Fratii Paun), dupa care bag status: “Dau pumni in rate!(doar cu buletinul)”. Unu’ curios se baga in seama:”De care?”. Imi fac cruce si inchid mess-ul.
       Deschid TV-ul si incep sa butonez telecomanda. Apare “Jiji”… Vai Doamne! Apas butonu’ rosu si incep sa caut grenada de urgenta. Intre timp a sunat soneria. Deschid usa. In fata imi apare vecina de la opt. Vai Doamne!X2. “Nu te supara, ai cumva sa-mi imprumuti un tirbuson?” Vai DoamneX3. Ma duc in bucatarie si incep sa caut. Gasesc tirbusonul, imi onorez vecina si inchid usa. Imi dau doi pumni in cap, inspir adanc… bag poola… ma duc sa ma calugaresc…


 

 

 Text by :  doX

Facultate: Jurnalism-Filosofie
Oras: Bucuresti

Anul: 1