www.BeatMort.ro - [ La facultate... ] added : 27.09.2005

Studentii la medicina de azi, taietorii de membre maine

 

 

    

     Studentii la medicina sunt deosebiti....studentii la medicina sunt cei mai
buni....studentii la medicina nici nu ar trebui sa se aseze la masa cu un alt
student daca acesta din urma nu este si el la medicina. Studentii la medicina sunt poeti iar ei nu invata, ei divinizeaza si ridica in slavii poezia biologiei, romanul biofizicii si frumusetea ascunsa in spatele chimiei organice. Studentii la medicina nu sunt simplii studenti, ei sunt viitori salvatori de trup si de suflet, ei sunt cei care i-ar taia unui om testiculele fara a sta pe ganduri si fara a consulta tratatul de anatomie, pagina 176, pe care ei au sarit-o intr-una din serile lor boeme de studentie cand beau Johnie Pierde-Vara cu gheata.Pentru un student la medicina,dr. Ciomu este o persoana deosebita si neinteleasa iar ziaristii sunt niste porci pentru ca nu il lasa in pace: "A gresit si omul...fiecare gresim.".  

      Studentii la medicina sunt altfel...nu poti spune exact de ce sunt altfel, dar ei asha se considera....se tin cu nasul pe sus si intodeauna au o replica desteapta si aproape de neinteles la orice ai spune...si trebuie sa retii, ca ei sunt studenti la medicina iar tu nu!!! Studentii la medicina muncesc mai mult...la ei facultatea tine 6 ani si rup cartea cand invata...ei niciodata nu dorm si niciodata nu ii gasesti balind pe foile de curs pe care au adormit....de fapt ei mediteaza la nemurirea sufletului si sunt in permanenta activi.

      Studentii la medicina nu se baga sa faca injectii...ei sunt mult prea cinstiti pentru a face acest lucru si sunt de parere ca "ar trebui sa conduci numai dupa ce ti-ai luat permis"...o injectie prost facuta de poate paraliza mai ales in conditiile in care in orele de practica in care ar fi trebui sa invete sa faca injectii el isi facea poze cu mortii sau se baga intre cracii unei femei care de-abia suferise un chiuretaj, pentru a-l filma prietenii lui golani.

      Studentul la medicina este profund...citeste numai filosofie si desi ii spun tot  i prietenii lui ca filosofia e pentru clasele 10-11 el te contrazice "ca un om mare" si iti spune ca nu esti destul de profund. Studentul la medicina va incerca intotdeauna sa-ti explice cum sta treaba cu coordonarea dintre oase, muschi si nervi, dar tu, in ignoranta de care dai dovada in fata lui, nu vei intelege niciodata; dar se presupune ca tu esti de vina  si nicidecum el, pentru ca el a inteles lectia din timpul cursului, este un bun tutore si pe deasupra "ESTE STUDENT LA MEDICINA"...Hai sictir mai baieti!


    

 Text by :  student_model

Facultate:
Oras:
Anul: 3