www.BeatMort.ro - [ La facultate... ] added : 18.09.2006

Stufstock 4...salvati rockomanelismul!

 

 

 

    

    

    

    Si pentru ca asa ne-a obisnuit de vre-o 4 ani incoace, aceasta frumoasa
fundatie(non)-profit 500% "Salvati Vama Veche", s-a organizat din nou "Stufstock"; si ghici ce declara?!

 

"Speram ca Stufstock-ul sa insemne pentru tanara genereatie ce a insemnat Woodstock-ul pentru noi"

 

  . Hai sictir! "Sa va fie rusine porcilor" as spune daca as fi Elena Carstea...dar cum nu sunt va spun doar atat: "Sper ca sunteti evrei. Altfel nu s-ar explica apetitul vostru pentru bani si nerusinarea de a transforma intr-o mina de bani ceea ce acum 6-7 ani era un loc unde puteam sa merg si sa mi-o trag pe plaja fara sa vina garda sa ma scoata cu forta din aia, unde daca se tinea concert era o chestie unpluged pe plaja cu 2 chitari reci si un bass si unde o bere Ciucas putea fi furata din singurul birt de pe acolo.". Pai cum frati ce purtati insemnele "Flower Power" mincinos sa dai 35 de RON pe un bilet la concert cand faci cheta pentru bere?

    Si poate renunti la bere ca intri la concert da' ca s  a vad ce? Trupe care n-au concertat niciodata, trupe care au platit ca sa apara pe scena si poate o da Domnu sa intre si ele in aceasta frumoasa miscare numita rock cand ei pana atunci au cantat dance, trupe cu nume care nici nu merita rostite gen "Gandul Matzei"? BAAAAAAIII HANDICAPATILOR! "GANDUL MATZEI"???? Voua cum va suna "GANDUL MATZEI" la un festival care vrea sa educe o tanara generatie????

    Si cum puteti sa cereti bani si sa nu aduceti sufletul Vamei, oricati bani ar fi cerut? Sa mergi la festival rock in Vama Veche si sa nu canta Vama Veche...si motivati ca cereau prea mult? Pai mai bine aduceati 10 trupe bune in loc de 40 de trupe de lingai si eram cu totii multumiti! Probabil ca la anu o sa concerteze Bursuc-Popandau de Romania, Adrian-1 metru s-un snitzel si Gutza-Zambetul de dupa moarte...Da atunci plecati in boxe din Vama ca Phoenix din tara. Bine macar ca am baut "un pic"....
 

 

 Text by :  vonaurolacu

Facultate: MediaPro
Oras: Bucuresti
Anul: 3