www.BeatMort.ro - [ La facultate... ] added : 04.11.2006

Stupiditatea in randul "cordacelor"
 

 

 

    

    Nu-i asa k v-ati saturat sa mergeti prin regie de ex. si sa incerce sa va
agate vreo "colorata" care se crede super-femeie?Uite eu impreuna cu niste prieteni am dezvoltat cateva metode de a scapa de ele precum si de eventualele "efecte secundare".Stundentia sufera de la inceputuri din cauza "coloratelor" care ne strica cheful de a "..." o romanca adevarata.1 metoda ar fi "crizatu de bodega".In ce consta:in momentul in care dansezi fericit si iti curg balele prin club dupa vreo bucata si apare "colorata" va sfatuim sa borati din toata inima pe ea.Nu va vine?nici o problema avem o solutie si la asta.(vezi metoda 2).

     Metoda 2:ia-o de par si spune-i k esti indragostit de ea nebuneste(nu uita sa o tragi tare de par si eventual sa sara stropi de saliva).Functioneaza perfect...scapi de ea garantat.

     Metoda 3:in cazul in care colorata apare la o terasa cand ti-e lumea mai draga si se da la tine...foloseste urmatoarele cuvinte:Auzi fa?In [...](completati cu replici proprii pt a  nu se prinde colorata daca a mai fost respinsa de cineva la fel) daca te atingi de mine iti mut falca!daca se termina in felul acesta scapati de ea garantat.>>>

      In cazul in care colorata comenteaza sau e obisnuita cu astfel de lucruri recomandam cureaua de la blugi.Daca "cordacia" continua atunci nu aveti dekt sa constatati k este femeia visurilor voastre sau sunteti mult prea "carpa" sa faceti fatza.Stupiditatea nu atinge limite nici in cazul romancelor care va iau de barbat "dupa 2 numere".Femeia are 3 pretentii:1 sa fiti portofel ambulant 2 sa nu comentati la "nu conteaza draga,nu pun suflet cu ala,a fost dekt o noapte" 3 sa nu va puna dreq sa va holbati la alta deoarece ea este frumoasa si desteapta. La aceste pretentii se poate raspunde folosind 1: cea mai apropiata bata 2:cel mai puternic picior 3: un simplu du-te fa in "..."

       Sper k aceste sfaturi sa va ajute in haosul provocat de IQ-ul scazut in randul cordacelor.<<<>>>PT sadici:nu luati in serios metodele!!! pt fraier  i: fa tot ce am zis aici!!! pt restu:fratilor o bere si o femeie nu strica,dar cand e stramba femeia si acra berea:da-i sa sara!!! :)))

 

 Text by :  eh...

Facultate: Hyperion,stiinte economice
Oras: Bucuresti
Anul: 2