www.BeatMort.ro - [ La facultate... ] added : 27.02.2007

Uaia (inspirat din oita de bucuresti)


 

 

 

    

     Un om mediocru atat mintal cat si ca realizari... un om care are un job, niste parinti pocniti, si multe rude la tara cu toate ca ai lui sunt din bucuresti si bunicii la fel. un om de genu asta se plimba intr-o zi in interes de servici cu masina de la servici (un audi A4) de colo colo sa dea niste pt sefii lui. oprit la un semofor intoarce capul spre refugiu de la tramvai.

      Pe refugiu o oita frumoasa foc. repet frumoasa si nu sexy... genu ala de iti vine sa o iei acasa.. te uiti la ea si ea iti zambeste subtil.. iti da de inteles ca ii place de tine si vine pe refugiu spre tine. se face verde la semafor tu pleci si aia e... mai tarziu lasi masina de la firma si te duci spre casa cu masina ta personala si mediocra.. sau chiar mai jos decat mediocra. pe drum dai de aceiasi fata care acum parea sa masina  ratb.. tragi pe dreapta si te duci sa vb cu ea... te observa si iti zambeste din nou in timp ce erai in drum spre ea.

      Problema apare atunci cand urla unu din spate ca l-ai blocat si iti cere sa muti masina. te intorci repede ca nici nu apucasei sa inchizi bine usa si muti masina dupa care iar cobori la ea. ea tot acolo dar nici un zambet.. ajuns la ea ii zici buna stii ne-am vazut si mai devreme in orash si mi-ai parut draguta... stii sunt cu masina mea dak vrei sa te las undeva.. mai vb..chiar vreau sa te cunosc si tot felu de texte finute si sincere.

      Din partea ei doar o negare ferma lasa-ma in pace si inca o masurare din cap pana in picioare... concluzie mai bine nu ma intorceam acasa cu masina mea si asa ultima imagine de pe retina finutei fete ar fi fost acel A4 albastru cu geamuri fumurii. nu zic ca toate femeile sunt asa dar alea care nu sunt au murit de mult sau au 80 de ani acum...  

 

 Text by :  ion travolta

Facultate: fomicultura
Oras:
Paris
Anul: 6